Två nya Slotmaskinen fyllda med funktioner Från Microgaming!

Vilda symboler, scatter-symboler, gratis spinn-funktioner, multiplikatorer och mer väntar på dig i denna månads nya spel från Microgaming. Utför det ultimata bankrånet på Bust the Bank, som erbjuder explosiva bonus-möjligheter. Få sedan en multiplikator på upp till 24x på Mystic Dreams slotmaskin med spelets gratis spinn-funktion!

Bust the Bank Slotmaskin
Det är det ultimata bankrånet. Gå förbi vakthundarna och sätt igång massor med bonus-funktioner för att smita iväg med bytet på denna bandit med 243 sätt att vinna!
• Kassaskåps-bonus: När denna symbol kommer upp var som helst på hjul 1 eller 5 kommer du att översvämmas med stora bonus-utbetalningar när guldmynt åker ut från kassaskåpet.
• Scatter-bomb: Vinn 8 gratis spinn om 3 eller fler av dessa symboler kommer upp. För varje scatter-bomb som landar under gratis spinn-funktionen får du dessutom ett extra gratis spinn! Och ännu bättre – hjul 1 och 5 är helt VILDA under gratis spinn.
• Krossad spargris: Klicka på den gigantiska guldfyllda grisen när den kommer upp på hjul 3 och spargris-bonusen kommer att ge en imponerande krossande vild mynt-belöning! Om bankrånare råkar snyga runt kan du vinna ännu mer.
• Bust the Bank: Denna symbol är vild och ersätter alla symboler, förutom grisen, scatter-bomben eller kassaskåpet.

Mystic Dreams Slotmaskin
Känn stammens anda i detta banditspel med 243 sätt att vinna. Om tre eller fler totempåls-symboler radas upp har du tur! Denna kraftfulla symbol sätter igång spelets gratis spinn-funktion, som ger upp till 20 gratis spinn och till och med kan bli omstartad under rundan.
Jorden är vild och gratis spinn utnyttjar verkligen denna makt. Om en vild-symbol kommer upp under denna bonus-funktion kommer den inte bara att ersätta ALLA symboler, inklusive scatter-symbolen, utan du kommer också att vinna en multiplikator som motsvarar det hjul som den landade på. En vild-symbol på hjul 2 betalar 2x, på hjul 3 betalar den 3x och på hjul 4 betalar den 4x. Och om en vild-symbol landar på två eller fler hjul samtidigt under gratis spinn-rundan kommer multiplikatorerna att multipliceras, för en utbetalning på upp till 24x!

Comments are closed.